fbpx
0

Stan Na Dan Beograd

Pomoć pri izboru
Mapa
Podeli na:

STAN NA DAN Novi Beograd  Stan na dan sa garažom Stan na dan u novoj zgradi Stan na dan Belvil Stan na dan Dorcol Stan na dan centar Stan na dan Vračar Stan na dan sa terasom Stan na dan blizu klinika Stan na dan kod Arene Stan na dan za svadbu

 

Radno vreme StanNaDan apartmana u Beogradu za kratkoročan najam je od 9 do 21 h, ali ako ste rešili da dodjete rano ujutro ili u sred noći, StanNaDan Beograd vam pruža mogućnost da tako i uradite, i slobodno se prijavite u bilo kojem trenutku u kojem to vama odgovara. Za one koji se prijave posle 22 sata, postoji mogućnost doplate na dogovorenu cenu usluga. Kada je u pitanju vas boravak u StanNaDan Beograd apartmanima, niste uslovljeni ni ograničeni brojem dana. Ostanite onoliko koliko želite i koliko vam je potrebno. Imajte  u vidu da mi nismo klasičan hotel te da rezervacije na dan nismo u mogućnosti da prihvatimo mnogo unapred. Kod svakog dužeg boravka cene smeštaja padaju, pa tako plaćate manje, a uživate duže i više. Ako se pitate kako možete da platite za usluge koje vam pruza StanNaDan Beograd kratkoročni najam apartmana, ni tu nema poteškoca. Praktikujemo i gotovinsko, kao i virmansko plaćanje, sve u cilju da vi budete zadovoljni i rasterećeni.

 

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće, tu smo za vas. Kontaktirajte nas i ljubazno osoblje StanNaDan apartmana u Beogradu će se potruditi da pruži adekvatan i zadovoljavajući odgovor na svako vaše pitanje.

 

Da bismo Vam olakšali pretragu na samom početku teksta dodali smo brze linkove ka najpopularnijim stranicama našeg sajta.