fbpx
0

Uslovi smeštaja

Pomoć pri izboru
Mapa
Podeli na:

Kako su svi apartmani u privatnom vlasništvu ili su iznajmljeni, molimo Vas da tokom vašeg boravka čuvate opremu apartmana i poštujete pravila kućnog reda. Potvrdu rezervacije ili informaciju o raspoloživosti dobićete putem platforme, mail-a, sms-a, telefonskim pozivom (razgovori se snimaju) ili chat-om.

 

Pušenje nije dozvoljeno u spavaćim sobama u slučaju da je dozvoljeno u samom apartmanu.

 

PLAĆANJE

Plaćanje ukupne ili preostale sume se vrši ISKLJUČIVO prilikom preuzimanja ključeva u dinarima/eur, po gornjem kursu narodne banke Srbije. Avans od 20-50 % (1. minimum cena jednog dana boravka, 2. visina zavisi od zahteva vlasnika i varira od apartmana do apartmana) od ukupne sume se plaća samo za boravke duže od 2 dana (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Za kraći boravak avans nije neophodan. Plaćanje avansa je moguće izvršiti u gotovini, kreditnim karticama preko PAY PAL servisa, poštanskom uputnicom za građane Srbije kao i putem bankovnih računa ili Western union-a. Za plaćanje preko PAY PAL servisa na ukupnu cenu obračunava se dodatnih 5% koliko iznose troškovi transfera a za sve ostale vidove uplata svi eventualni troškovi padaju na teret platioca usluga. Plaćanje čekovima građana nije moguće.

 

Pažnja:

 

Prilikom posebnih događaja, sajmova, kongresa ili nekog drugog dešavanja moguće je:

 

– Doplata

– Minimalni boravak

– Avansno plaćanje od 100%

 

DOLAZAK I ODLAZAK

Prilikom dolaska u apartman dočekaće Vas valsnik ili naš agent, kako bi Vam predao ključeve, izvršio naplatu i kako bi ste zajednički pregledali apartman. Isto tako ćete vlasniku/agentu prilikom odlaska predati ključeve i ponovo zajednički pregledati apartman. Molimo Vas da nam najmanje 24 sata ranije javite tačno vreme dolaska, kako bismo mogli organizovati dolazak agenta koji će vas dočekati, ili eventualni prevoz koji ste naručili. Vreme do kojeg je potrebno napustiti apartman je 12.00 časova zadnjeg dana boravka, a vreme ulaska u apartman je posle 14.00 časova prvog dana boravka. Ukoliko postoji mogućnost, svakako ćemo Vam izaći u susret i osigurati napuštanje apartmana nakon, ili ulazak u apartman pre predviđenog vremena. S obzirom da Vam ne možemo garantovati da će apartman biti slobodan za raniji dolazak, ili kasniji odlazak, preporučujemo Vam da se za slučaj potrebe produženog korišćenja apartmana, osigurate iznajmljivanjem dodatnog dana.

 

SKRAĆENJE ILI PRODUŽENJE BORAVKA

Po dolasku u apartman moguće je produžiti boravak naravno ukoliko je apartman raspoloživ. U slučaju da je apartman već rezervisan, Stan Na Dan će pokušati da Vam pronađe i ponudi alternativni smještaj, ali nema nikakvih uz to vezanih zakonskih obveza. U slučaju skraćenja boravka naplaćeni iznos se NE VRAĆA osim ako drugačije nije dogovoreno.

 

OSIGURANJE

Tokom Vašeg boravka u smeštaju Stan Na Dan ne pokriva osiguranje. Predlažemo da se osigurate ukoliko mislite da je to potrebno.

 

PRIVATNOST

Stan Na Dan se obvezuje da će čuvati Vašu privatnost pa tako trećim osobama neće davati podatke o Vašem boravku. Stan Na Dan ima zakonsku obvezu da Vaše lične podatke i podatke o boravku da policiji, radi zakonskog reguliranja vašeg boravka u RS, takođe i turističkoj organizaciji grada Beograd, radi obračuna boravišne takse. Ukoliko želite da u posebnim slučajevima nekome damo podatke o Vašem boravku, molimo Vas da nam to jasno naglasite. Vlasnik apartmana/smeštajne jedinice može tražiti na uvid LK ili pasoš radi fotografisanja. Gostima redovno pružamo mogućnost da u marketinškim kampanjama uklone svoje podatke sa mailing lista. Svi podaci o korisnicima se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima po potrebi. Sačuvani podaci se prenose trećim licima isključivo radi obrade podataka ako je to neophodno radi pružanja usluge (npr. pravnom licu koje obavlja poslove održavanja portala a sa kojim portal ima zaključen ugovor o poslovno tehničkoj saradnji, Google-u radi analitike …). Ukoliko želite da budete isključeni iz Google analitike možete da instalirate dodatni program na Vaš web pretraživač OVDE. Za čuvanje zaštite privatnosti odgovorni su svi zaposleni u StanNaDan-u kao i poslovni partneri.

 

USLOVI OTKAZIVANJA:

Sa vaše strane

Ako iz bilo kog razloga želite otkazati rezervaciju,  najljubaznije Vas molimo da to uradite blagovremeno, ili eventualno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Molimo Vas da rezervaciju otkažete isključivo e-mailom ili SMS-om na  +381 65 42 43 500. Plaćena akontacija se NE vraća ukoliko drugačije nije dogovoreno. Primljenu uplatu za dodatne usluge koje pruža Stan Na Dan vraćamo u celosti (umanjenu za troškove transfera). Imajte u vidu, pre nego otkažete rezervaciju pred sam dolazak, da vlasnik stana ima samo jednu smeštajnu jedinicu (jedan apartman) i da najverovatnije neće imati druge goste ako otkažete. Svako neblagovremeno otkazivanje je katastrofalno po vlasnika koji je apartman čuvao za Vas, nekada i mesecima.

 

Sa naše strane

Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti zbog kojih nismo u mogućnosti da Vam osiguramo već potvrđeni najam apartmana (viša sila), potrudićemo se da Vam osiguramo po kvalitetu isti, ili bolji smeštaj u jednom od naših apartmana. U tom slučaju nemate nikakvih dodatnih troškova, već najam koji ste platili ili koji je dogovoren pokriva troškove najma zamenskog apartmana. Ukoliko nikako nismo u mogućnosti da Vam osiguramo zamenski smeštaj ili smo prisiljeni da otkažemo već potvrđeni najam zbog razloga na koji Stan Na Dan nema nikakvog uticaja (viša sila), iznos koji (ako) ste već uplatili biće Vam u potpunosti vraćen, pa u tom slučaju Stan Na Dan neće imati nikakvih daljih obaveza.

 

PRAVNE OBAVEZE I OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

Osim na osobu ili firmu koja je izvršila rezervaciju ili najam apartmana, svi uslovi korišćenja apartmana u potpunosti se odnose i na sve osobe koje apartman koriste.

 

Firme koje na ime svojih zaposlenih vrše rezervaciju, odgovorne su za tačnost svih potrebnih podataka o osobama koje će apartman koristiti.

 

Osobe ili firme koje potvrde najam apartmana, time potvrđuju i prihvataju sve uslove korišćenja apartmana i sve obaveze koje iz njih proizlaze.

 

Stan Na Dan neće biti odgovoran za nikakav gubitak ili štetu nastalu korištenjem ove web stranice, gubitak ili štetu nastalu korišćenjem apartmana ili događajima kao što su požar, poplava, elementarna nepogoda, pljačka ili bilo koja druga kriminalna radnja od strane korisnika ili vlasnika.

 

Stan Na Dan se izričito ograđuje od veze i odgovornosti za bilo kakve eventualne nezakonite radnje, koje bi počinili vlasnici/korisnici apartmana ili osobe u njihovoj pratnji, a za vreme izdavanja/boravka u apartmanu.

 

Stan na dan ne vrši prijavu gostiju i izdavanje belog kartona. Vlasnici oglašenih stanova su odgovorni za sve pravne radnje vezane za kratkoročni smeštaj i izdavanje svog/jih stana/ova.

 

U slučaju spora nadležan je sud u Beogradu.

 

OSTALE INFORMACIJE

Razgledanje apartmana/smeštajnih jedinica nije moguće s obzirom da se u njima uglavnom već nalaze gosti. Svi apartmani/smeštajne jedinice koji imaju na fotografijama vodeni žig Stan Na Dan su fotografisani od strane našeg fotografa i pregledani su pre početka oglašavanja. Fotografisani su širokougaonim objektivom kako bi se što bolje prikazala svaka prostorija.

 

VAŠE MIŠLJENJE

S obzirom da smo se potrudili da Vam boravak bude što ugodniji, bilo bi nam drago da saznamo Vaše mišljenje o boravku i utiscima koje ste stekli. Ukoliko želite, javite nam e-mailom ili telefonom…….biće nam drago!

Želimo da se što bolje provedete u našem gradu i zato Vam nudimo nešto više od samog mesta za spavanje. Oslonite se na nas, obratite nam se za bilo kakvu pomoć i iskoristite naše dodatne usluge kako biste Vaš odmor ili poslovno putovanje u Beograd učinili što boljim i zabavnijim.

 

Hvala Vam što ste nas izabrali

 

Iskreno Vaš Stan Na Dan Beograd